Прес-центр9 серпня 2019, 08:08

Інформують фахівці: як отримати житло дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у Міловському районі

У відповідності до Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017р. №877 (зі змінами),  право на отримання житла за рахунок субвенції або грошової компенсації  за власним вибором мають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, після досягнення ними 16 років, особи з їх числа до досягнення ними 23 років, в порядку черговості взяття на квартирний облік.

Для ознайомлення з Порядком та умовами отримання житла вище вказаним категоріям осіб необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Міловської райдержадміністрації за адресою: смт. Мілове, вул. Миру, б.43, кабінет 2, контактний телефон 2-11-08.