Прес-центр21 серпня 2019, 16:08

Мешканці Станично-Луганського, Біловодського та Міловських районів з початку року задекларували 91,1 млн. грн доходу

Як повідомив  начальник Станично-Луганського управління ГУ ДФС у Луганській області Сергій Калінін, 3,0 тис. мешканців  надали податкові декларації про майновий стан і доходи та задекларували доходи за 2018 рік у загальній сумі 91 116 тис. грн. У порівнянні з минулим роком це на 0,6  млн. грн. більше.
До сплати підлягає 4,1 млн. грн податку на доходи фізичних осіб, що на 0,7 млн. грн більше, ніж у минулому році.  Військовий збір задекларовано до сплати 0,5 млн. грн, майже на 0,01 млн. грн. більше минулорічної суми. 
Активними декларантами є мешканці сільської місцевості. Від громадян, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) з метою отримання доходу, надійшло 2,9 тис. декларацій. Ними задекларовано до сплати ПДФО та військовий збір в сумі 3,7 млн. грн.  
Понад 55  громадян скористалися правом на отримання податкової знижки. Їм буде повернуто з бюджету 0,09 млн. грн податку на доходи фізичних осіб.
У фіскальній службі нагадують, що  сплатити задекларовані податкові зобов’язання громадяни зобов’язані до 31 липня включно.