Прес-центр6 березня 2019, 14:03

Міловчани привітали із Масляною військовослужбовців в Попаснянському районі

5 березня 2019 року, напередодні світлого та теплого свята Масляної голова Міловської райдержадміністрації Артур Король разом із співробітниками райдержадміністрації, організацій та комунальних установ відвідали воїнів-танкістів 54-ї бригади, що несуть службу на лінії розмежування в Попаснянському районі.

Масляна – це свято, яке своїми млинцями та запашними варениками нагадує кожному про дім. Сила цього свята здатна творити чудеса!

Гості прибули не з пустими руками, привезли подарунки від жителів Міловського району. Для захисників України в зону АТО було доставлено продукти харчування, виготовлені турботливими руками міловських господинь. Це вареники та млинці власного виготовлення (майже 1000 штук), смачні домашні заготівлі, сухофрукти та інші продукти. А маленькі міловчани передали військовослужбовцям малюнки, іграшки та інші поробки, зроблені власноруч.

Зустріч відбулася у дружній сімейній атмосфері. Були тут пісні, жарти, гарні побажання.

З хорошим настроєм хлопці проводжали своїх гостей. У кожного в серці була впевненість в те, що життя очиститься, наповниться добром, світлом, дружбою, підтримкою, взаєморозумінням і хорошими відчуттями! Перемога буде за нами!