Прес-центр18 вересня 2020, 21:09

Міловщина долучилася до щорічної міжнародної екологічної акції присвяченої Всесвітньому дню прибирання World Cleanup Day та до Дня благоустрою у рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля

У рамках  акції з благоустрою «За чисте довкілля», враховуючи карантинні обмеження та уникаючи скупчень, територіальними громадами району продовжується проведення комплексу заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього природного середовища, озеленення і приведення у належний санітарний стан територій населених пунктів Міловського району. 
Метою заходу є об’єднання людей для боротьби з проблемою накопичення сміття та залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища.
У проведенні акції взяли участь колективи підприємств, установ, організацій району, учнівська молодь, мешканці району. які прибирали прибудинкові території, парки, сквери, вулиці, дороги, кладовища, братські могили, меморіальні комплекси та місця почесних поховань, очищали від сміття береги водойм. Ці заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, естетичного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення.
Зробимо Україну чистою разом!