Прес-центр1 листопада 2018, 14:11

Міловщина привітала учасників проекту “Методична майстерня” з Львівської області

У рамках проекту «Методична майстерня» освітніх обмінів між Луганською та Львівською областями» 31 жовтня 2018 року до опорного навчального закладу «Міловська гімназія» завітали педагоги Жовківської загальноосвітньої школи №1 Жовківської районної ради Львівської області – вчитель фізичного виховання Олег Гупало та вчитель англійської мови Олена Гупало.

Гостей із Західної України привітали начальник відділу освіти Міловської райдержадміністрації Наталія Хрипко та директор Міловської гімназії Олексій Федаєв.

Зустріч розпочалася з екскурсії по освітньому закладу. Заступник директора з науково-методичної роботи Тетяна Полякова познайомила з особливостями роботи гімназії в умовах впровадження Нової української школи. Під час тренінгу «Розвиток навичок психологічної саморегуляції емоційних станів педагогічного працівника», який провела практичний психолог Надія Ярова, учасники вчились визначати тип темпераменту педагога та враховувати складники, які впливають на психолого-емоційний стан у роботі з дітьми.

Після гості відвідали комунальний дошкільний навчальний заклад «Ластівка», де вихованці із задоволенням розповіли про дитячий садок та подарували музичні вітання.

Закінчився перший день перебування львів’ян на Міловщині візитом до краєзнавчого музею.