Прес-центр20 травня 2019, 15:05

Міловщина спортивна

18 травня в м. Старобільськ пройшов турнір з боксу «Олімпійська надія», присвячений пам’яті першого президента федерації бокса Луганської області   Едуарда Дідоренка.
Понад 100 учасників з Лисичанська, Кремінної, Сєвєродонецька, Старобільська, Рубіжного та Мілового було заявлено для участі в змаганнях. Міловський район представляли 15 учасників, серед яких – як досвідчені спортсмени, так і дебютанти, які вперше вийшли на ринг.
За результатами змагань у своїх вагових категоріях перше місце вибороли Денис Скляров, Артем Добринін, Максим Звоников, Андрій Пройдисвіт, Матвій Назаренко, Володимир Бережний, Микола Федоренко, Павло Бабанін, Ростислав Бондар та Данило Аношкін. Бронзу дістали  Олександр Горбаньов, Роман Гуменний, Єгор Ніколаєнко, Ілля Боряков та Дмитро Індичий.
Вітаємо юних спортсменів та їх тренера Дениса Аношкіна з перемогою та бажаємо подальших успіхів!
Також цього дня в смт Новопсков відбувся зональний етап обласної спартакіади серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування. У загальнокомандному заліку збірна команда нашого району посіла ІІІ місце і виборола путівку до фіналу, який пройде у червні місяці в м. Кремінна.