Прес-центр7 березня 2019, 14:03

На Міловщині привітали жінок зі святом

Сьогодні, 7 березня, в районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня, в яких взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, заступник голови районної ради Олег Кашуба, представники установ та організацій району.

Багато теплих і ніжних слів адресували жіноцтву районні очільники. Вони відзначили постійну допомогу та підтримку жіночої половини у питаннях соціально-економічного та культурно-громадського розвитку району. Побажали найчарівнішій половині людства міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра, розуміння, жіночого щастя, кохання та вірності.

Під час урочистої частини заходу, за плідну трудову діяльність, професійні знання, практичний досвід роботи, відбулося вручення відзнак райдержадміністрації та районної ради жінкам.

Також привітали присутніх зі святом помічники Народного депутата Сергія Шахова.

Чудовим подарунком для всіх жінок району став святковий концерт. Добре відомі пісні української естради у натхненному виконанні артистів, мабуть, ще раз нагадали всім присутнім у залі, що в світі панує весна та кохання. Гарного настрою додав танцювальний номер у виконанні старшої групи дошкільного навчального закладу “Ластівка”.