Прес-центр14 листопада 2019, 16:11

На Міловщині пройшов практично-методичний семінар-тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Статеве виховання»

13 листопада 2019 року в Міловській загальноосвітній школі I-III ступенів відбувся практично-методичний семінар-тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів Міловського району на тему «Статеве виховання».

Про актуальність теми та заходів отримання знань учнями про фізіологічні та психологічні зміни, повязані зі статевим дозріванням, доповіла Марія Кіріченко, практичний психолог Новострільцівського навчально-виховного комплексу.

Керівник районного методичного об'єднання, практичний психолог Міловської загальноосвітньої школи I-III ступенів Світлана Суслова розкрила сутність гендерної ідентичності, розповіла про діяльність практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти з формування статево-рольової поведінки підлітків.

Практичний психолог опорного навчального закладу «Міловська гімназія» Надія Ярова провела майстер-клас по використанню в роботі практичних психологів метафорічних карт.

Цікаво пройшов обмін досвідом роботи учасників семінару щодо формування статєвої культури підлітків.