Прес-центр20 серпня 2018, 11:08

“Незалежна Україна починається з мене!”

Напередодні проведення урочистих заходів із відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України Міловською райдержадміністрацією започаткована добровільно-патріотична акція по передсвятковому упорядкуванню території району “Незалежна Україна починається з мене”, мета якої упорядкування та приведення в належний стан території на адміністративно-територіальних кордонах Міловського району.

Завдяки спільній роботі представників райдержадміністрації разом з головою Артуром Королем, установ та організацій, сільських рад району і небайдужих громадян 18 серпня 2018 року було пофарбовано у національні кольори місток через річку Комишна поблизу села Стрільцівка, інформаційні знаки “Міловський район” на адміністративно-територіальних кордонах з Біловодським та Марківським районами та упорядковано територію навколо зазначених об’єктів.

Також, за участю Стрільцівської сільської ради та школярів, було перетворено звичайну зупинку на витвір мистецтва. Діти Міловського району с задоволенням взяли участь в обласній акції присвячної Дню Незалезжності України #розмалюйзупинку.