Прес-центр11 грудня 2018, 16:12

Питання надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, розглянуто на засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні, 11 грудня, голова райдержадміністрації Артур Король провів засідання районної комісії з питань захисту прав дитини. У ході роботи комісії  було розглянуто 4 питання – щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на базі родини дитини, позбавленої батьківського піклування; розгляд ситуацій, які склалися в 2 сім’ях громадян, які мешкає на території Міловського району.
З трьох питань членами комісії були прийняті рішення, що відповідають законним правам та інтересам дітей, а саме – надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів 79 дітям, прийнято рішення про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на базі родини дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітню дитину вирішено взяти на облік служби у справах дітей як дитину, яка опинилась в складних життєвих обставинах. Розгляд 1 питання було відкладено до з’ясування всіх обставин з матір’ю дітей.