Прес-центр7 грудня 2018, 10:12

Привітання голови Міловської райдержадміністрації Артура Короля з Днем місцевого самоврядування в Україні

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад Міловського району!
Щиро вітаю Вас зі святом – Днем місцевого самоврядування!
Висловлюю Вам велику вдячність за Вашу наполегливу і самовіддану працю, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активну громадську позицію.
Ваша щоденна праця є важливим внеском у розвиток держави.
 Самоврядні органи в місцевому суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органи місцевого самоврядування забезпечують участь людей у розв’язанні життєво важливих проблем, налагоджують зв’язки між громадянами, створюють умови для реалізації суспільних інтересів.
На Вас покладена велика відповідальність як за соціально-економічний стан територіальних громад, так і за благополуччя їх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл та селищ.
Вірю, що реформа місцевого самоврядування в Україні підвищить роль громади та зацікавленість кожного її члена за долю рідного краю.
Нехай професійність та досвід кожного з Вас сприяють розбудові й розвитку нашого району, а розуміння і підтримка земляків завжди надають Вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях, витримки Вам та оптимізму.
Бажаю усім працівникам, ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад та Вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів!
 
З повагою
 
Голова Міловської районної
державної адміністрації
Луганської області                                                                                                                                              Артур Король