Прес-центр2 листопада 2018, 15:11

Привітання голови Міловської райдержадміністрації Артура Короля з нагоди Дня працівників соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

 

Щиро та сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери України!

Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Ви присвятили своє життя добрій та благородній справі - турботі про людей, яким ви щодня допомагаєте справитися з нелегкими життєвими обставинами.

Ваше свято – це чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення. Ваша щоденна праця є запорукою того, що велика кількість громадян, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, відчувають себе захищеними у цей непростий для України час. Ви ті, хто першими приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного.

Такі люди, як ви – це люди з великим серцем. І нехай ви не завжди на виду, не завжди помітна ваша робота, але ж вона така необхідна.

У цей святковий день висловлюю Вам щиру та глибоку вдячність за Вашу самовіддану працю, за чуйність і увагу до людей, які потребують допомоги та підтримки.

Від усієї душі вітаю Вас з професійним святом та бажаю успіхів у нелегкій, але такій необхідній роботі, здоров'я, благополуччя та щастя Вам і Вашим близьким!

Нехай гарний настрій супроводжує Вас щодня, а всі добрі справи повернуться до Вас сторицею.

 

З повагою

 

Голова Міловської

райдержадміністрації                                                                           Артур Король