Прес-центр23 червня 2020, 08:06

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня Державної служби України

 
Шановні державні службовці району!
Сердечно вітаємо вас із професійним святом - Днем державної служби! Висловлюємо найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачою працюють на благо жителів Міловщини.
Професійна діяльність державних службовців заслуговує шани, поваги і підтримки. Адже державні пра­цівники - перші, до кого звертаються наші мешканці за різноманітною допомогою. Це стосується вирішення різних питань, а в першу чергу - соціально важливих.
Довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства.
Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, благополуччя людей, їх відношення до влади.
Упевнені в тому, що запорукою успішного виконання поставлених завдань будуть професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід, які й надалі слугуватимуть людям.
Від душі бажаємо вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, міцного здоров’я та задоволення від такої почесної праці. Нехай поруч з вами завжди будуть талановиті однодумці та колеги, вірні друзі, мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для створення економічно сильного, соціально заможного та духовно багатого краю.
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                                Юрій КОШУТА