Прес-центр28 жовтня 2019, 11:10

Привітання виконуючого обов’язки голови Міловської райдержадміністрації з Днем визволення України від нацистських окупантів

Шановні жителі Міловщини! Дорогі ветерани!

 

Щиросердно вітаю Вас з Днем визволення України від нацистських окупантів!

Минуло вже 75 років з тих героїчних часів, коли наші батьки, діди та прадіди визволили українську землю від нацистських окупантів. Ми пишаємося нашими ветеранами, їх подвигами заради свободи, заради рідної Вітчизни, заради життя на землі. У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над клятим ворогом. Велику жертву приніс народ України: кожна родина на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких та осель. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

Шановні ветерани! Низький синівський уклін Вам, творцям Великої Перемоги, за рідну Україну, за хоробрість Вашу, за рани Ваші, за віру Вашу – всім, хто боровся з ворогом на фронтах Великої Вітчизняної, на окупованій території, хто працював в тилу, за ваш вагомий внесок в спільну перемогу над фашизмом. Від усього серця зичу Вам довгих років активного життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму. Хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим!

Бажаю вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління.

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки голови

Міловської райдержадміністрації                                   Віталій Рукавіцин