Прес-центр8 листопада 2019, 15:11

Привітання виконуючого обов’язки голови Міловської райдержадміністрації з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Приміть щиросердні вітання з професійним святом!

Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару, невичерпною енергією, збагачує мистецьку скарбницю Міловщини творчими здобутками, які знані не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Без перебільшення можна стверджувати, що збереження національних традицій – запорука успішних перетворень сучасного суспільства. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Українська культура займає гідну нішу у світовому співтоваристві, оскільки має давні коріння. Нам є чим пишатися. Багатовікова історія збагатила український народ неповторними цінностями.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Бажаю Вам творчого натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість і життєві перемоги!

 

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки голови

Міловської райдержадміністрації                                                         Віталій Рукавіцин