Прес-центр23 cічня 2019, 15:01

Про діяльність відділу з питань надання адміністративних послуг Міловської районної державної адміністрації за 2018 рік заслухали на нараді у голови райдержадміністрації

Про діяльність відділу з питань надання адміністративних послуг Міловської районної державної адміністрації за 2018 рік доповіла 22 січня 2019 року, на нараді у голови райдержадміністрації, виконуюча об’язки начальника відділу Юлія Дубініна.

За 2018 рік до Центру надання адміністративних послуг Міловської районної державної адміністрації Луганської області (далі - Центр) звернулося 2646 суб’єкта звернення, для одержання адміністративних послуг, здійснено їх реєстрацію та подано документи (їх копії) відповідним суб’єктам надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг Міловської районної державної адміністрації Луганської області підключено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців і Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Працівники Центру отримали захищені носії особистих ключів.

За отриманням консультацій до Центру надання адміністративних послуг Міловської районної державної адміністрації Луганської області за 2018 рік звернулося 4204 суб’єкта. Консультації надаються не лише при особистому зверненні громадян, а й за допомогою телефону та електронної пошти.

Працівники центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації пройшли он-лайн курс “Єдині вимоги (стандарт) до якості обслуговування відвідувачів ЦНАП” та отримали сертифікати, приймали участь в онлайн-семінарах, які проводило Головне територіальне управління юстиції у Луганській області з питань прийому/видачі документів у сфері реєстрації громадських формувань, а також з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Проектом “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), який реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Центру надання адміністративних послуг Міловської райдержадміністрації придбано робочу станцію для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон , також планується ремонт приміщення ЦНАП у 2019 році.

З метою найбільш повного інформування суб’єктів звернення щодо порядку надання адміністративних послуг на офіційному веб - сайті райдержадміністрації у розділі «Центр надання адміністративних послуг», розміщено інформацію про місце знаходження ЦНАП, контактні телефони, перелік адміністративних послуг, графік роботи, нормативно-правову базу, що регламентує діяльність ЦНАП, інформаційні та технологічні картки суб’єктів надання адміністративних послуг, реквізити рахунків, зразки заповнення заяв, довідкова інформація для суб’єктів звернення, а також відповідна інформація розміщена на інформаційних стендах в приміщенні ЦНАП.