Прес-центр16 липня 2018, 16:07

Про підготовку закладів освіти Міловського району до реалізації концепції Нової української школи у 2018/2019 навчальному році заслухали на нараді у голови райдержадміністрації

Про підготовку закладів освіти Міловського району до реалізації концепції Нової української школи у 2018/2019 навчальному році доповіла сьогодні, 16 липня, на апаратній нараді у голови райдержадміністрації головний спеціаліст, в.о. начальника відділу освіти Аліна Прищепа.

На сьогодні розпочаті відкриті торги щодо закупівлі: багатофункціонального пристрою з витратними матеріалами (друкування, сканування, копіювання документів і матеріалів) та ламінатор (пакетний, конвертний). Аукціон відбудеться 19 липня 2018 року на загальну суму – 102 650 грн.

Відкриті торги розпочаті на придбання комплектів антисколіозної одномісної парти зі стільцем, стіл для вчителя та стілець. Аукціон відбудеться 31 липня 2018 року на загальну суму – 165 232 грн.

Відкриті торги розпочаті на придбання мультимедійного комплекта (ноутбук для вчителя). Аукціон відбудеться 31 липня 2018 року на загальну суму – 125 218 грн.

Розробляється документація на всі відкриті торги щодо придбання дидактичного матеріалу – загальна сума 208 848 грн.

23 педагога (вчителя) пройшли навчання НУШ (із них всі вчителя перших класів, заступники директорів та два директора Калмиківська і Стрільцівська ЗОШ). Окремо пройшли навчання вчителя інформатики, фізичної культури, англійської мови.

Загалом було виділено 165000 грн.. з районного бюджету для проведення ремонтних робіт.

Проводиться робота щодо придбання 3 втроєних шафів на загальну суму 26 600 грн. (Зориківська ЗОШ, Морозівська ЗОШ, Мусіївський НВК).

Стан готовності 1 класів:

Міловська ЗОШ – забетоніровані поли в початкових класах та в групі продовженого дня, побілені стелі.

Міловська гімназія – встановлено дві інтерактивні дошки з ноутбуками, проведено косметичний ремонт: поклейка шпалер, фарбування підлоги, замінено освітлення.

Великоцька ЗОШ – зроблена підлога, стіни, малюнки, нові двері, заміна освітлення, заміна розеток.

Зориківська ЗОШ – укладений юізбі, придбано лінолеум, придбано двері, світильники.

Новострільцівський НВК – поклеєні шпалери, викрашені труби, зібрані меблі для обладнання кабінету, ведеться робота щодо заміни підлоги.

Мусіївський НВК – демонтовано стіни ніші, виконано косметичний ремонт (підклеєно шпалери, пофарбовано батареї, двері та підлога).

Микільська ЗОШ – ведеться роботи щодо заміни опалення.

Морозівська ЗОШ – закуплені меблі.