Прес-центр2 квітня 2018, 16:04

Проведено нараду з актуальних питань розвитку фізичної культури і спорту в Міловському районі

Сьогодні, 2 квітня, в Міловській райдержадміністрації під головуванням заступника голови, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Олександра Альчакова відбулась нарада з керівниками Міловської дитячо-юнацької спортивної школи та комунальної установи «Спорт для всіх» з актуальних питань розвитку  фізичної культури і спорту в Міловському районі.

Головний спеціаліст райдержадміністрації Денис Аношкін доповів, що в районі діє районна програма розвитку фізичної культури та спорту на 2016-2020 роки. Протягом 2017 року в рамках зазначеної програми було  заплановано 25  спортивних заходів районного та обласного масштабу, майже всі з яких фактично виконано.

Команда Міловського району приймала участь в зональному етапі обласної спартакіади серед державних службовців та  працівників місцевого самоврядування де посіла друге місце і потрапила до фіналу де посіла 4 місце з 6.

Щороку  в районі проводиться сільська спартакіада серед команд селищної та сільських рад, з метою популяризації олімпійських та не олімпійських видів спорту, пропаганди здорового способу життя та залучення до занять спортом якомога більше населення нашого району. За підсумками спартакіади створюється збірна команда  району для представлення району в обласних сільських іграх. У 2017 році сільські ігри проходили у м. Кремінна де наша збірна посіла 5-те загально командне місце з 12 районів Луганської області. Також вперше була проведена  Спартакіада серед тренерів - викладачів Міловського району.