Прес-центр6 грудня 2018, 16:12

Стати разом на заваді насильству

Під таким гаслом сьогодні, 6 грудня, в рамках проведення  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», в Міловському районному центрі соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді відбулося засідання «круглого» столу.
Участь у заході взяли директор центру Володимир Слюсаренко, старший інспектор районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області Андрій Найдьонов, начальник відділу правової інформації та консультацій центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Мельник, фахівці центру.
Основна увага під час заходу була приділена обговоренню питання проблеми домашнього насильства, його впливу на життя людини та подолання тяжких наслідків даної проблеми. Так, Олександр Мельник ознайомив присутніх з основними правовими документами у цій сфері, а Андрій Найдьонов роз`яснив про особисту відповідальність громадян за вчинення насильства. Психолог центру Оксана Ткаченко розповіла про практичні заходи, що проводяться фахівцями центру з особами, які постраждали від домашнього насильства.
Також учасники заходу обмінялися особистими думками з приводу проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи, поширення знань серед населення району щодо профілактики та попередження насильства стосовно жінок, дівчат та дітей.
Завершуючи захід, Володимир Слюсаренко подякував усім присутнім за їх чітку позицію у захисті прав та свобод вразливих верств населення, а також за готовність надати допомогу у вирішенні проблемних питань.