Прес-центр9 жовтня 2017, 14:10

У Міловому відбулись урочисті проводи призовників

Сьогодні, 9 жовтня, у Міловому урочисто проводжали призовників до лав Збройних Сил України.
На початку заходу військовий комісар Марківського об'єднаного районного військового комісаріату Юрій Шемякін оголосив Указ Президента України від 24.02.2017 № 44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році», згідно з яким на строкову військову службу протягом жовтня – листопада 2017 року призиваються придатні за станом здоров'я до військової служби громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу. З Міловського району на строкову військову службу буде призвано 9 осіб.  
У вітальному слові голова райдержадміністрації Артур Король сказав, що служба в армії завжди була почесним обов'язком чоловіків, своєрідною школою мужності. І саме армія закріплює ті моральні якості, що їх прививали у дитинстві батьки – чесність, мужність, відвагу, любов до своєї землі. А знання і уміння, отримані на армійській службі, залишаються на все життя та допомагають у різних сферах діяльності.
Артур Станіславович побажав призовникам гідно нести почесне звання воїна України, не підвести свою маленьку батьківщину, повернутися живими і здоровими у родину.
Також із словами вітання та подарунками до призовників звернулися селищний та сільські голови.
Творчі поздоровлення прозвучали на адресу новобранців і від артистів Міловщини.