Прес-центр3 грудня 2018, 14:12

У Міловській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

01 грудня 2018 року в Міловській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Рукавіцина.

Основне питання, яке було обговорено на засіданні комісії, стосувалося обговорення листа Луганської обласної державної адміністрації Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 28.11.2018 № 6/31-7163 «Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні» затвердженого Указом Президента України від 26 листопада 2018 року № 390/2018 про вимоги у зв’язку з введенням на території області правового режиму воєнного стану.

Комісією прийнято рішення про переведення органів управління і сил місцевих ланок єдиної державної системи цивільного захисту Міловського району в режим функціонування «НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ». Також було намічено міри та заходи для запобігання виникнення і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.