Прес-центр31 серпня 2017, 08:08

У райдержадміністрації обговорено питання підключення водокористувачів селища до нової мережі водогону

29 серпня 2017 року у райдержадміністрації відбулась нарада щодо вирішення питання підключення існуючих абонентів водокористування смт Мілове до нової мережі водогону. У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, заступник голови райдержадміністрації Олександр Альчаков, начальник відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Костянтин Нікітін, керівник підрядної організації, начальник товариства з обмеженої відповідальністю «ЖЕП» Олексій Талалаєв, начальник Міловського відділення комунального підприємства «Старобільськвода» Микола Яроцький, секретар Міловської селищної ради Галина Ахтирська, депутати селищної ради та представники багатоквартирних будинків селища.
Олексій Талалаєв довів до відома присутніх, що підрядною організацією   у колодязях нового водогону заплановано встановити сідельні крани у кількості 90 одиниць (1-2 шт. в колодязі) та «гребінки» для розведення мережі до абонентів. Але затверджений проект не передбачає перепідключення абонентів, ці роботи будуть здійснювати комунальне підприємство «Старобільськвода» спільно з абонентами. Стара мережа водопроводу буде працювати  деякий час одночасно з новою, щоб дати додатковий час до повного перепідключення усіх абонентів на нову трасу. Усі роботи планується закінчити до 15 жовтня 2017 року.
Микола Яроцький зазначив, що перепідключення існуючих абонентів  до нової траси буде виконуватися лише фахівцями РКП «Старобільськвода» на безкоштовній основі.
По завершенню обговорення голова райдержадміністрації дав доручення через газету поінформувати мешканців селища про порядок перепідключення абонентів до нового водогону, а комунальному підприємству «Старобільськвода», у 10-дений термін здійснити обстеження усіх колодязів, де буде проведено перепідключення, та повідомити письмово водокористувачів про необхідність проведення підготовчих робіт.