Прес-центр17 травня 2019, 11:05

У райдержадміністрації пройшла нарада щодо початку оздоровчої кампанії та відпочинку влітку 2019 року

На цьому тижні, під головуванням першого заступника, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віталія Рукавіцина відбулася нарада щодо початку оздоровчої кампанії та відпочинку влітку 2019 року. У нараді прийняли участь представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представники відділу поліції, ДСНС, Держпромспоживслужби, лікарні, а також директори шкіл Міловського району.

Під час наради заслухали доповіді начальника відділу освіти Міловської райдержадміністрації Юлії Гайдашової, яка доповіла про хід підготовки пришкільних таборів Міловського району до роботи. Начальник управління соціального захисту населення Вікторія Кошута доповіла про організацію виконання програми «Міловське літо на 2019 рік» та затверджені кошти з місцевого бюджету на оздоровлення пільгових категорій в позаміських таборах.

За підсумками наради вирішено скласти школам району банк даних пільгових категорій дітей, яких планується оздоровити та підготувати пришкільні табори до перевірок.