Прес-центр27 серпня 2018, 17:08

У райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з розгляду питань щодо якісного надання послуги водопостачання

Сьогодні, 27 серпня, у райдержадміністрації відбулося четверте засідання робочої групи з розгляду питань щодо якісного надання послуги водопостачання населених пунктів смт Мілове та с. Травневе Міловською дільницею районного комунального підприємства «Старобільськвода» під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Альчакова.
 На засіданні широко обговорювалась проблема водопостачання смт Мілове та с. Травневе. Олександр Альчаков охарактеризував існуючі проблемні питання надання послуги водопостачання населених пунктів смт Мілове та с. Травневе, найбільш важливими з яких є рентабельність підприємства та обґрунтування тарифів. Зокрема, було наголошено на тому, що для 100%-го обліку та розрахунків за отримані послуги водопостачання, особливо в приватному секторі, Міловській дільниці РКП «Старобільськвода» необхідно провести відповідну роботу з мешканцями селища щодо встановлення приладів обліку води та винесення комерційних приладів обліку води на лінію балансового розмежування.
Міловський селищній голова Павло Лукянцов поінформував членів робочої групи, що при Міловській селищній раді було створено комісію для прийняття на баланс мережі водопостачання с. Травневе та передачі її до РКП «Старобільськвода». Комісією було розроблено схему зазначеної мережі. Наразі селищна рада готує відповідну позовну заяву для звернення до суду.
Також Павло Лукянцов запропонував створити на базі Міловській дільниці РКП «Старобільськвода» в смт Мілове комунальне підприємство з надання послуг з водопостачання мешканцям селища.