Прес-центр27 червня 2018, 15:06

Участь соціально активної молоді у розвитку району

До уваги мешканців Міловського району!

Міловська райдержадміністрація започатковує ініціативу зі створення груп ініціативних міловчан щодо запровадження мікропроектів. Першим кроком є створення таких груп на базі закладів загальної середньої освіти смт Мілове.

Одним з завдань є виховання соціально активної молоді, яка б розпочала зміни на шкільному подвір’ї, місцях мешкання та взагалі у районі. Та головне — це отримання досвіду роботи з міжнародними інституціями щодо залучення мікропроектів. Зокрема буде започатковано навчання активної молоді.

Наразі оголошено про прийом заявок на участь у конкурсі малих грантів «МОЛОДА ЕНЕРГІЯ ГРОМАД». Метою зазначеного Проекту, який є частиною програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків та молоді у східній Україні», і впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, є заохочення та підтримка громадської активності підлітків та молоді у Донецькій і Луганській областях. Участь у ньому можуть взяти громадські організації, об’єднання, групи або індивідуальні учасники, учні/студенти навчальних закладів. Заявки приймаються до участі у Першому турі з 18 червня по 01 серпня 2018 року включно. За додатковою інформацією можна звернутися у відділ економічного розвитку і торгівлі Міловської райдержадміністрації.

Запрошуємо всіх небайдужих міловчан та активістів району. Райдержадміністрація завжди буде підтримувати активну молодь.