Прес-центр10 липня 2017, 16:07

Участь у ІІ обласному фестивалі української народної іграшки та гри

06 липня 2017 року делегація Міловського району взяла участь у ІІ обласному фестивалі української народної іграшки та гри, який відбувся в м.Кремінна. Делегацію району очолив голова райдержадміністрації Артур Король.
У програмі фестивалю проводилися українські народні ігри, забави, театралізовані програми, козацькі розваги, майстер-класи з плетіння вінків, виготовлення українських народних іграшок.
На ігровому майданчику творчі працівники району продемонстрували  народні ігри «Золоті ворота», «Віночок», «Хустинка», «Мишоловки». Всі бажаючі мали змогу детальніше дізнатися про народне свято Івана Купала, стародавні обрядові ігри та самим прийняти в них участь.
У виставці народних іграшок від Міловського району прийняла участь Марина Байдик, яка представила виставку ляльок-мотанок та продемонструвала майстер-клас їх виготовлення.
За участь в обласному фестивалі української народної іграшки та гри делегацію району нагороджено дипломом Луганської обласної державної адміністрації та управління культури, національностей і релігій облдержадміністрації.