Прес-центр30 cічня 2020, 13:01

Управління соціального захисту населення Міловського району отримало мобільний кейс від УВКБ ООН

28 січня 2020 року в облдержадміністрації відбулась зустріч із заступником Представника Верховного Комісару ООН у справах біженців в Україні Ноєль Калхун в якій взяла участь начальник управління соціального захисту населення Міловської райдержадміністрації Вікторія Кошута.

В рамках зустрічі для Міловського управління соціального захисту населення Міловської РДА офіційно був вручений кейс від УВКБ ООН заступником представника комісара ООН у справах біженців в Україні Ноєль Калхун та головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово - цивільної адміністрації Сергієм Гайдаєм.

Такі кейси отримали два міста та п’ять районів Луганщини. В мобільному кейсі знаходиться принтер, картридж, ноутбук, мобільний Інтернет, кардрідер, сканер, концентратор та веб-камера. Інтернет для мобільного кейса наданий безкоштовно на три місяця. Мобільний кейс потрібен для надання своєчасної та якісної допомоги громадянам, які проживають у віддалених куточках району яким важко добиратися до районного управління.