Прес-центр5 жовтня 2018, 15:10

Відбулась нарада з питань облаштування сервісної зони пункту пропуску “Мілове”

Сьогодні, 5 жовтня, відбулась нарада з питань облаштування сервісної зони пункту пропуску “Мілове” з виїздом на місце розташування.

Участь у нараді прийняли голова райдержадміністрації Артур Король, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, Міловський селищний голова Павло Лукянцов, начальник відділу прикордонної служби “Мілове” ім. В. Банних Дмитро Панько,начальник митного поста “Мілове” Володимир Макаренко, начальник філії “Міловський райавтодор” Анатолій Долгоброд, майстер Біловодського РЕМ Роман Бабічев, начальник Міловської дільниці Старобільськвода Микола Яроцький та директор Міловського ЖКП Андрій Шкурган.

На нараді обговорювалося питання облаштування та утримання в належному стані зони сервісного обслуговування пункту пропуску та створення належних умов для учасників міжнародного руху.

З метою покращення інфраструктури вздовж дороги до митного поста, створення комфортних умов для громадян, які перетинають кордон, облаштування зручного громадського простору, учасниками наради визначені заходи обов’язкові до виконання.