Прес-центр18 вересня 2018, 13:09

Відбулось засідання позачергової 28-ї сесії Міловської районної ради

Сьогодні, 18 вересня 2018 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання позачергової 28-ї сесії Міловської районної ради. Участь у роботі сесії взяли голова райдержадміністрації Артур Король, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.
На початку роботи сесії керівники району вручили депутату районної ради Сергію Лєсніченку подяку Департамента агропромислового розвитку облдержадміністрації за активну підтримку збірної команди Міловського району з нагоди XVIII-х обласних літніх сільських спортивних ігор серед збірних команд районів «Луганщина – 2018», що відбулися 15 вересня 2018 року в Міловому.
На порядку денному сесії було розглянуто 9 питань, серед яких – внесення змін до районного бюджету на 2018 рік та районних програм. Також депутати надали згоду на безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади Міловської селищної ради у спільну комунальну власність територіальних громад сіл та селища Міловського району земельної ділянки, виділеної селищною радою під будівництво лікарської амбулаторії у селищі.
Голова райдержадміністрації Артур Король поінформував присутніх про заходи, що вживаються обласною і районною владою, правоохоронними структурами щодо підтримання режиму державного кордону та недопущення провокаційних дій з боку військових формувань Російської Федерації в межах Міловського району Луганської області та звернувся до депутатів розглянути на наступному пленарному засіданні питання виділення фінансових коштів для будівництва транзитної пішохідної доріжки поза пунктом пропуску «Мілове» для вільного доступу громадян до комунальних підприємств.