Прес-центр13 квітня 2018, 15:04

Відбувся районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Таланти твої, Міловщино!»

13 квітня 2018 року у районному будинку культури відбувся районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Таланти твої, Міловщино!» присвячений  80-й річниці утворення Луганської області.                                 

У районному фестивалі прийняли участь всі школи району. Активну участь прийняли і ДНЗ «Калинка», «Ластівка», «Зірочка», «Колосок» та Міловський районний центр позашкільної роботи.         

Свою творчість юні таланти презентували у таких номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Літературна творчість» та «Театральне мистецтво». Учасники, які змагалися у 3-х вікових категоріях: молодша – 5-9 років, середня – 10-13 років та старша 14-17 років, не приховували хвилювання перед виходом на сцену, але завдяки підтримці своїх вчителів та вихователів кожна дитина почувала себе зіркою.

Всі були добре підготовлені до своїх виступів. Діти співали пісні про рідний край, розповідали вірші про Луганщину, про рідну Міловщину. Дуже багато було танців і пісень присвячених рідній батьківщині – Україні.                    

Нікого не залишив байдужим і виступ молодшої і старшої груп танцювального гуртка «Веселка» Міловського районного центру позашкільної роботи з танцювальною композицією «Ненька Україна».                           

Цього року здивували своїми виступами наймолодші учасники фестивалю ДНЗ «Калинка» з таночком «Гопачок», ДНЗ «Ластівка» з запальними танцями, ДНЗ «Зірочка» з піснею «Я маленька українка» та ДНЗ «Колосок» з  піснею «Ми дівчата з України».                                                          

Протягом фестивалю у холі районного будинку культури проходила XIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка проводиться з метою збору коштів на придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.                                                  

Обрати переможця було важко – кожен номер був по-своєму яскравим. Вдало підібрані пісні, оригінальні костюми та гарні танцювальні композиції захопили суддів. Наприкінці фестивалю усі учасники були нагороджені діпломами за активну участь та приємними подарунками.