Прес-центр30 березня 2018, 15:03

Відбувся районний фестиваль дружин юних пожежників

30 березня 2018 року на базі Міловської гімназії відбувся районний фестиваль дружин юних пожежників «ДЮП». На відкриття конкурсу завітали  голова райдержадміністрації Артур Король та голова районної ради Юрій Кошута, які привітали учасників та побажали їм успіху.

Команди загальноосвітніх шкіл боролись за право бути представленими на обласному фінальному етапі фестивалю. Юні пожежники змагалися у конкурсах «Візитка», «Вирішення ситуативних завдань», який передбачає етап «Рятувальна мотузка», етап «Безпека у лісі» та етап «Медичний». Завершальним конкурсом стало «Домашнє завдання» на тему «Якби я був рятівником». Під час конкурсів діти продемонстрували кмітливість, артистичність, організованість, волю до перемоги, упевненість у своїх силах, знаннях та вміннях.

За загальними підсумками фестивалю перше місце посіла команда «Спалах» Міловської гімназії, друге місце – команда «Фаєр» Мусіївського навчально-виховного комплексу, третє місце – команда «Прометей»  Новострільцівського навчально-виховного комплексу. Всі учасники районного фестивалю були нагороджені грамотами та цінними подарунками.