Прес-центр23 жовтня 2019, 17:10

Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин прозвітував про виконання делегованих повноважень

Сьогодні, під час засідання чергової тридцять восьмої сесії Міловської районної ради сьомого скликання, виконуючий обов’язки голови Міловської райдержадміністрації Віталій Рукавіцин прозвітував про виконання делегованих повноважень за 9 місяців 2019 року. Він зазначив, що аналіз стану реалізації делегованих повноважень з питань забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку Міловського району у 2019 році свідчить про виконання намічених завдань по більшості основних галузевих показників, соціальним гарантіям та іншим заходам, які проводилися районною державною адміністрацією на наголосив на тісній співпраці усіх гілок влади на засадах взаємопорозуміння інтересів територіальних громад.

В своїй доповіді Віталій Миколайович розповів, що на виконання основних програмних цілей Програми економічного та соціального розвитку розроблено та реалізується в поточному році в районі 47 цільових програм. Так, за 9 місяців поточного року загальний обсяг фінансування заходів Програми склав 17876,52 тис. грн, або 87,1% до плану, у тому числі профінансовано з:

  • державного бюджету – 15141,7 тис. грн, або 91,7 % до плану;

  • обласного –48,57 тис. грн, або 71,1 % до плану;

  • районного –2686,25 тис. грн, або 68,2 % до плану.

Що стосується фінансових питань, то доповідач зазначив, що до зведеного бюджету Міловського району за 9 місяців 2019 року надійшло 35372,2 тис. грн податків, зборів та інших неподаткових платежів, у тому числі до загального фонду (без трансфертів) – 31945,7 тис. грн, що становить 111,9 % планових призначень звітного періоду, до спеціального фонду – 3426,5 тис. грн або 93,4 % уточнених річних призначень.

Загальний обсяг капітальних інвестицій, за оперативними даними за 9 місяців 2019 року, склав 14,04 млн. грн. Основними джерелами надходжень залишаються бюджетні кошти та власні кошти підприємств та населення.

Окрім цього керівник району звітував про завдання, які реалізовувались протягом 2019 року, детально зупинявшись на конкретних справах, що втілені в життя у галузях освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, тощо.

На закінчення звіту, Віталій Миколайович зазначив, що райдержадміністрацією проведена певна робота, але ще більше необхідно зробити для покращання життя міловчан. Також він подякував усім, хто підтримує дії щодо забезпечення стабільного розвитку економіки, підвищення рівня доходів населення і створення гідних умов життя наших громадян.

По завершенню презентації звіту за 9 місяців 2019 року, усі бажаючі мали можливість задати питання та отримали вичерпні відповіді на них.