Прес-центр17 лютого 2020, 11:02

Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин публічно відзвітував про роботу у 2019 році

Сьогодні, 17 лютого, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин публічно відзвітував перед громадою району про роботу в 2019 році. Захід відбувся у залі засідань райдержадміністрації за участі представників органів влади, місцевого самоврядування, ЗМІ, громадськості.

Аналізуючи підсумки роботи за рік, він зазначив, що одним з пріоритетних напрямків діяльності райдержадміністрації є збереження та розвиток матеріальної та інфраструктурної бази району, всебічне забезпечення збалансованого економічного, соціального і культурного розвитку території району на основі раціонального та ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів.

Віталій Миколайович підкреслив, що райдержадміністрацією проведена певна робота, але ще більше необхідно зробити для покращання життя міловчан. Також він подякував усім, хто підтримує дії щодо забезпечення стабільного розвитку економіки, підвищення рівня доходів населення і створення гідних умов життя наших громадян і висловив переконання, що спільними зусиллями райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та громадських активістів поставлені цілі будуть досягнені.

 

 

Детально з публічним звітом виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації можна ознайомитися за посиланням:  http://mil.loga.gov.ua/oda/press/appearances/publichniy_zvit_vikonuyuchogo_obovyazki_golovi_milovskoyi_rayonnoyi_derzhavnoyi_administraciyi