Прес-центр3 червня 2020, 14:06

Вітання з нагоди 82-ої річниці утворення славної Луганщини

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 82-ої річниці утворення слав­ної Луганщини, бо ми є невід’ємною частиною луганської землі.
Луганщина наша спільна Батьківщина — найпрекрасніша і дорога. Ми по праву пишаємося її славною історією і традиція­ми, сучасними досягненнями і найголовнішим багатством — працелюбними, талановитими, цілеспрямованими і гостинни­ми людьми, які створюють матеріальні і духовні цінності, вихову­ють нове покоління, здатне на великі звершення для процвітан­ня рідної Луганщини.
Приємно відзначити, що в регіоні поступово відроджується економіка, розвивається агропромисловий комплекс, набува­ють нових сучасних обрисів мережа освітніх, культурних та соц- іально-побутових закладів, поліпшується життя громадян.
Бажаємо вам, рідній Луганщині - процвітання, щоб ми ніколи не втратили почуття гордості за один із найпрекрасніших ку­точків України.
Нехай цей день ввійде в кожен дім хорошим настроєм, добри­ми зустрічами, дружнім спілкуванням, стане новим імпульсом для натхненної роботи на благо рідного селища і району, Луган­щини і України.
Зичимо усім міцного здоров’я, миру, злагоди у родинах, доб­робуту, невичерпної енергії та великих звершень у праці.
 
В. РУКАВІЦИН,                                                          Ю. КОШУТА,
голова райдержадміністрації.                                       голова районної ради.