Прес-центр14 вересня 2017, 16:09

Візит до відділу прикордонної служби

13 вересня 2017 року голова Міловської райдержадміністрації Артур Король відвідав відділ прикордонної служби "Станиця-2".  
Разом із Артуром Станіславовичем до прикордонників завітали начальник Луганського прикордонного загону Юрій Ковальчук, комендант прикордонної комендатури «Біловодськ» Олексій Тищенков та член Національної спілки письменників України, письменниця Лідія Сорока (Оробцова Лідія Олексіївна), відома своєю активною волонтерською діяльністю.
Прикордонники саме цього відділу несуть нелегку службу та здійснюють пропуск громадян через контрольний пункт в’їзду/виїзду «Станиця Луганська» на лінії розмежування у Станиці Луганській. Наразі цей пункт в’їзду/виїзду – єдиний у Луганській області, що з'єднує окуповані райони області з Україною. 
Гості прибули не з пустими руками, привезли подарунки від жителів Міловського району – різноманітні солодощі, продукти харчування власного виготовлення, та передали військовослужбовцям малюнки, що їх намалювали для наших захисників маленькі міловчани.
Зустріч відбулася у дружній сімейній атмосфері. Як зазначив очільник району, надалі такі візити будуть традиційними.