Прес-центр6 жовтня 2017, 17:10

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів "Врятувати від забуття"

Вже дев'ятий рік поспіль проводитиметься у нашій країні Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів "Врятувати від забуття". Метою конкурсу є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам'яті, подолання історичних міфів тощо.
Організатором Всеукраїнського конкурсу виступив Міжнародний благодійний фонд національної пам'яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя.
Участь у конкурсі можуть брати учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних началах.
До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі .avi, тривалість яких не має перевищувати 8 хвилин. Авторський текст виконується українською мовою.
Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2017 року. Протягом грудня 2017 року – січня 2018 року журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців.
Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2018 року.
Питання і уточнення щодо умов конкурсу потрібно надсилати за адресою: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net