Прес-центр13 листопада 2020, 15:11

Взяли участь у відеонараді щодо стану використання у 2020 році освітніх субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам

14 листопада 2020 року голова Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин, голова районної ради Юрій Кошута, начальник фінансового управління Міловської РДА Антон Орлов та головний спеціаліст відділу освіти Міловської РДА Валентина Коротун взяли участь у відеонараді щодо стану використання у 2020 році освітніх субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам під головуванням виконуючої обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації Катерини Безгинської.
У заході взяли участь директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк, директор Департаменту фінансів ОДА Тетяна Анікієва, директор Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина Цимбал.
На нараді було обговорено використання освітніх субвенцій на забезпечення «Нової української школи». Також розглядалося питання виділених субвенцій на надання підтримки особам з особливими освітніми потребами у закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Крім того на нараді йшлося про підвищення та перепідготовку педагогічних кадрів закладів освіти у 2021 році.
За підсумками селектору сформовані відповідні доручення.